Fietstocht

 30 juni 2024  13:30 - 18:00  Hof van Schoor

Op zondag 30 juni a.s. organiseert de buurtvereniging de jaarlijkse fietstocht. Dit jaar is de tocht uitgezet door onze leden Huub Knapen en Vincent Tillemans. Zij hebben er voor gezorgd dat jong en oud kunnen meedoen.

Huub en Vincent hebben twee tochten uitgezet met een afstand van respectievelijk 30 km en 18 km. Beide tochten treffen elkaar op de rustplaats, waar voor koffie c.q. frisdrank en wat lekkers wordt gezorgd.

Na afloop van de fietstocht kunnen we genieten van muziek, een drankje en een hapje. De muziek wordt verzorgd door de band van onze buurtbewoner Janne Maes, genaamd JEM.

Voor leden die niet kunnen of willen fietsen nodigen we als nog graag uit om vanaf 16.00 uur deel te nemen aan de gezellige afloop bij Hof van Schoor.
Vertrek: 13.30 uur bij de kapel aan de Liskesweg.
Einde : Rond 16.00 uur verwachten we iedereen terug bij Hof van Schoor + start JEM

Opgave: Voor 24 juni 2024.  Wij verzoeken ten allertijden aan te melden. Graag bij de opmerkingen vermelden wanneer je niet mee fietst.

We hopen op een gezellige opkomst!

Je kunt je voor deze activiteit inschrijven tot en met 24 juni 2024.

Wij schrijven ons in voor deze activiteit:


"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Hidden
Adres*

Tijdens deze activiteit worden foto's gemaakt die kunnen worden gepubliceerd op onze website. Heb je daar bezwaar tegen, geef het dan aan bij je inschrijving.