Het initiatief hiertoe is besproken tijdens de afgelopen ledenvergadering, februari 2018, en heeft vervolgens geleid tot een aantal serieuze belangstellenden. Daarom ook dat deze brief weer huis aan huis bezorgd wordt zodat alle bewoners  kennis kunnen nemen van deze belangrijke ontwikkeling.

De commissie opereert zelfstandig en heeft in het bestuur een zetel.

Voorlopig zal Paul Batenburg deze bestuur rol op zich nemen zodat de leden op de komende jaarvergadering zich formeel uit kunnen spreken over een gekozen kandidaat.

Inhoudelijk zal de commissie beginnen met het in kaart brengen van wat  er gedaan zou kunnen worden: zoals vandaag de dag actueel:

Windmolens (Geluid, Slagschaduw, Veiligheid: typische onderwerpen voor ons als buurtbewoners! NU EENMALIGE KANS om mee te doen!!), Fijnstof, Invloed verkeer op autoweg, toekomst Kapelletje, Vervuiling etc.

Daarom nodigen wij iedereen uit ons te laten weten wat je zelf belangrijk vindt en of je in de commissie wil deelnemen in een van de projecten. Onderaan onze contactgegevens.

Tot slot een goed bericht voor iedereen die nog geen lid is: door je aan te melden in een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ben je de rest van het jaar gratis lid, heb je een stem en houden we je op de hoogte.

In de maand september plannen we de eerste informatie ronde aan alle leden: een bericht via de site, appgroep, Facebook en mail of een bijeenkomst op uitnodiging.

Wij rekenen graag op jullie actieve inbreng.

Met vriendelijke groet,

Buurtvereniging Schoor,

Johan Raemaekers     

 

Commissie Bewonersbelangen,

Paul Batenburg

M:  0641494060

 

M:  0613128058

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.