Beste nieuwe buurtbewoner(s),                 

Al meer dan 57 jaar hebben wij een buurtvereniging waarvan ook u lid kunt worden.

Jaarlijks organiseren wij diverse activiteiten. Hierbij valt te denken aan een feestavond, kienavond, fietstocht, high tea, workshop, bezoek aan dierentuin of pretpark en ga zo maar door. We proberen hierbij rekening te houden met alle leeftijdsgroepen.     

 

Tevens zijn er binnen onze buurt diverse commissies actief welke zich inzetten voor onze buurtbelangen. Zo is er bijvoorbeeld de commissie Milieu, Verkeer en Schoon Schoor. Lees meer op de aparte site.

Als u lid wordt van onze buurt ontvangt u daarnaast ieder kwartaal “’t Buurtblaedje” in de brievenbus, zodat u op de hoogte blijft van het buurtnieuws. Het Buurtblaedje wordt ook gepubliceerd op onze website www.bvschoor.nl. En uiteraard kunt u ook zelf iets publiceren. Dit doet u door een mail te sturen aan -> Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We kennen ook een digitale lezersservice: lees meer....

Verder ter info: onze buurt kent 2 buurtapps. Eén voor noodgevallen en één voor allerlei zaken. U hoeft geen lid te zijn van onze buurt om deel te nemen aan deze appgroepen. Mocht u hier interesse in hebben kunt u zich aanmelden via de beheerders van deze buurtapps (Paul Batenburg (06-13128058) of Johan Raemaekers (06-41494060).

Enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande en wilt u lid worden? Dit kunt u doen door:

  • Aanmeldformnulier (PDF) in te vullen en te mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
    af te geven op Roeventerschans 4.
  • Hierbij ook aan te geven op welke wijze u de contributie wenst te voldoen.
    B. Als u gedurende het jaar instapt, betaalt u voor dat jaar naar rato.

Wij zouden het prettig vinden om u als nieuw lid welkom te heten en kijken er naar uit om u bij een van onze activiteiten te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Buurtschap Schoor.