Rabobank Weerterland en Cranendonck draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij Rabobank Samen Sterker speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Weerterland en Cranendonck stelt hiervoor € 100.000,- beschikbaar. Ook buurtvereniging Schoor doet mee!

Stemmen

Door uw stem kan buurtvereniging Schoor haar doelen realiseren! Leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck mogen van woensdag 14 oktober tot en met vrijdag 23 oktober 2015 vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Samen verdelen zij dan € 100.000,- onder het lokale verenigingsleven. Iedere stem is geld waard! U steunt ons toch ook?

Oproep aan alle leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck.


Het is voor buurtvereniging Schoor belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor leuke activiteiten voor onze leden. Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen bij het realiseren van dit doel, door op ons te stemmen tijdens Rabobank Samen Sterker. Net voor de start van de stemperiode ontvangen leden van de Rabobank via de post een persoonlijke stemkaart met een unieke stemcode en link naar de stemsite.
Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/weert
Kom in actie en beslis mee van 14 t/m 23 oktober en help onze buurtvereniging bij het realiseren van leuke activiteiten voor jong en oud. Alvast bedankt voor uw steun!


Met vriendelijke groet,
Bestuur