ACTUEEL: de goed bezochte avond bracht wat er van verwacht werd: nog eens anders uitgelegd voor een kleine groep.

De ambassadeurs en bedrijven blijven helpen: lees hieronder meer.

 

Beste buurtgenoten,

Een aantal jaren geleden is er een onderzoek gedaan naar de behoefte naar snel internet binnen onze gemeente.  Van onze buurtschap heeft toen bijna 90% aangegeven hierin geïnteresseerd  te zijn. Nu is er de mogelijkheid om een glasvezelaansluiting te krijgen. Er zijn hierover al enkele informatieavonden geweest en ook is er huis aan huis informatie verstrekt.

Zoals sommigen wellicht weten zijn wij ambassadeur voor de glasvezel geworden. Naar onze mening is snel internet of de mogelijkheid tot snel internet zo belangrijk dat wij willen mee helpen dit mogelijk te maken.

 Inmiddels hebben een aantal bewoners van ons buurtschap Schoor al een abonnement afgesloten, maar wellicht is er nog behoefte aan extra informatie over de campagne die nu loopt over snel internet in het buitengebied.

Daarom hebben wij een  informatieavond gepland op DONDERDAG 24 MEI om 19:30 bij Schietsportcentrum “KRAAN”,   Kraan 18B.

De avond is bedoeld voor mensen die er nog niet aan toe zijn gekomen om een abonnement af te sluiten, voor mensen die meer willen weten, voor mensen die twijfelen en voor mensen die besloten hebben om niet mee te doen maar toch willen horen wat het project inhoudt.

Tijdens deze avond is het mogelijk om direct een abonnement af te sluiten. Wij hebben hiervoor ook  2 lokale verkopers uitgenodigd die U hiermee kunnen helpen.

Om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen verzoeken wij U zich voor 22 mei even aan te melden bij

Riny van Veldhoven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  Elly Scheepers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht U wel interesse hebben in meer informatie, maar verhinderd zijn op 24 mei laat het ons  dan ook weten of kijk op glasvezelkeuzehulp: www.helloworldglasvezel.nl

Met vriendelijke groeten,

Riny van Veldhoven en Elly Scheepers