Kraan, Roeven en Schoor: Informatie en wetenswaardigheden

                                                

Onderwerp: Bijeenkomst Coöperatief Windpark Weert

Weert, 30 januari 2018

Geachte heer/ mevrouw,

WeertEnergie en Eneco nodigen u uit voor een nieuwe bijeenkomst over de ontwikkelingen van het Windpark Weert in het gebied van de driehoek A2 - Galgenbergweg - Leveroysedijk op dinsdag 30 januari 2018.

 

Voor de bijeenkomst zijn de grondeigenaren en de omwonenden Roermondseweg en het buurtschap Schoor uitgenodigd. Ook zijn de wethouders Geert Gabriëls van Weert en Theo Coumans van Nederweert aanwezig. Sinds de laatste bijeenkomsten op 25 en 26 oktober jl. is er van alles gebeurd, waarover we u graag informeren.


Wat                 : bijeenkomst Windpark Weert
Wanneer          : dinsdag 30 januari 2018
Tijd                  : 19.30 uur
Waar               : Café-Restaurant De Molshoof, Rijksweg Z. 3, 6037 RD Kelpen-Oler,
                          tel. 0495 - 651 212

Achtergrond

WeertEnergie en Eneco trekken gezamenlijk op om het Windpark Weert te realiseren vanuit een gedeelde overtuiging dat we duurzame energie willen realiseren in samenspraak en met betrokkenheid van de lokale omgeving. Uitgangspunt hierbij is dat er profijt is voor de lokale gemeenschap. Dit sluit aan bij de ambities van de gemeente Weert om in 2050 energieneutraal te zijn. Energieneutraal betekent dat via duurzame energiebronnen net zoveel energie wordt opgewekt als dat er wordt verbruikt. Om dit te realiseren hebben we alle alternatieve energiebronnen nodig.

Bijeenkomst
Samen met u willen we de mogelijkheden bespreken om dit windpark in de gemeente Weert te realiseren. Laat u informeren en praat mee tijdens de bijeenkomst op 30 januari 2018 om 19.30 uur in Café-Restaurant De Molshoof in Kelpen-Oler.

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om u aan te melden.

We zien u graag.

Met vriendelijke groeten,


Joost v/d Stappen (projectleider WeertEnergie)
Laurens van Zelst (projectleider Eneco)